Tarikh:

Perodua Alza

DAPATKAN PROMOSI HEBAT PERODUA ALZA

Perodua Alza

Perodua AlzaCALL @ WHATSAPP SAYA SEKARANG------->  0133710334


Perodua Alza


MENGAPA PERLU BELI DENGAN SAYA ?

●TOP 5 SALESMAN DI MALAYSIA
●NO HIDDEN COST, NO GIMMICK
●HADIAH HEBAT
●5 TAHUN WARRANTY
●FULL LOAN
●VISA & MASTERCARD DITERIMA (UP TO 36 MONTHS FLEXIPAY FOR DEPOSIT)

http://bit.ly/1iox9vy <--- KLIK SINI UNTUK MENGETAHUI HADIAH HEBAT DAN DISKAUN TAMBAHAN (Hanya akan didedahkan kepada yang mendaftar Emel)


Perodua Alza
Perodua Alza

TOP 5 SALESMAN IN MALAYSIA


CALL @ WHATSAPP SAYA SEKARANG------->  0133710334

TESTIMONI SAYA
Perodua Alza
Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua AlzaJadual di atas menunjukkan bayaran bulanan @ installment untuk kereta Perodua Alza ini. kita dapat lihat versi Manual mempunyai Dua spesifikasi manakala Auto mempunyai 3 spesifikasi. Bayaran bulanan di atas adalah anggaran sahaja. Ini kerana, bayaran bulanan bergantung pada kadar interest rate terkini dari pihak Bank. 

Saya telah menyediakan Jadual bayaran bulanan untuk 5, 7, 9 tahun untuk 10% deposit. Dan juga anggaran Full Loan untuk 9 Tahun. Jika anda ingin mengira sendiri, boleh try guna software dibawah ini. Khas disediakan oleh pihak Perodua. boleh klik link di bawah ini:-Kadar Penggunaan Minyak Kereta Perodua Alza (Fuel Consumption)

Ramai yang tanya saya tentang kadar penggunaan minyak untuk kereta alza ini. Di sini apa yang saya boleh katakan ialah kereta ini sangat menjimatkan minyak. Saya sendiri telah menggunakan kereta ini selama 3 tahun. Dan bagi saya. memang sangat memuaskan.

Kapasiti minyak kereta ini ialah 42 liter. Selalunya jika penggunaan didalam bandar. Saya biasa dapat sehingga 530 km untuk Full Tank. Manakala jika balik kampung. Boleh dapat sehingga 600 km untuk Full Tank.

Jika anda membawa kereta ini dengan kelajuan biasa seperti 90 km/h , anda akan mendapat lebih dari 600 km untuk minyak penuh. Bagi saya ini memang sangat berbaloi. Saya cadangkan agar anda Tempah sekarang harini. Dan rasai kehebatan kereta ini.

Safety and Perfomance kereta Perodua Alza

Tahukah anda, Kereta Alza di iktiraf 4 Bintang Oleh ASEAN NCAP ? Ye, Kami mendapat 4 Bintang untuk Safety. Ini memang sesuatu yang Hebat. Dengan Harga permulaan RM 52413.50 anda boleh memiliki sebuah MPV yang hebat. Dan juga mempunyai Safety Rating 4 bintang. 

Kereta Alza ini juga dilengkapi dengan sistem ABS (Anti Lock Bracking System)  dan juga BA (Brake Assist). Ini untuk membantu anda brake dengan lebih cekap walaupun keadaan jalan licin. Ini meninggkatkan lagi keselamatan diri anda dan keluarga.

Enjin kereta Alza menggunakan enjin 1.5 DVVT, DOHC dengan EFI. Ini membuatkan kereta alza ini menjimatkan minyak, mempunyai pick up yang lancar dan kadar pecutan yang selesa dan juga melepaskan gas yang lebih bersih dari ekzos dengan gegaran yang minima.

Dan kelebihan kereta alza juga, dia mempunya better power to weight ratio. Dilengkapi dengan 1.5 L Enjin dgn 76kW/6000 rpm (max, output) dan 136Nm/4400 rpm (max, torque) dengan badan yang ringan. Ia mampu memberi lebih performance dengan kadar fuel consumption yang rendah.


Tempah Kereta Perodua Alza anda hari ini

Saya yakin anda berpuas hati dengan kereta kami ini. Saya harap penerangan saya mampu membuatkan anda ingin menempah kereta alza dengan saya. Untuk menempah kereta ini. Anda boleh isi borang online dengan menekan butang dibawah ini. Ataupun anda boleh emel semua dokumen ke hafiyhazmi@buy-perodua.com , Saya perlukan dokumen berikut

Salinan IC
Lesen
3 month payslip latest
3 month bank statement latest

Scan semua dokumen diatas. dan email pada saya. Setelah email. Mohon SMS atau whatsapp details berikut pada saya. 

Nama Pembeli
Alamat
Nombor Telefon
Model dan Spec Apa
Color pilihan
Jumlah Deposit

OK. Jika anda ada sebarang pertanyaan. Boleh Hubungi saya di talian 0133710334. Insyallah saya akan menjawab segala pertanyaan anda. TEMPAH PERODUA ALZA SEKARANG.

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK

MAKLUMAT LANJUT


HAFIY HAZMI

0133710334