Tarikh:

Promosi Perodua Alza Bulan September 2018

PROMOSI PERODUA ALZA 

Ready Stock
Fast Loan approval
Hadiah Hebat


Ingin Tahu Hadiah Hebat untuk Perodua Alza ? Cepat Whatsapp saya sekarang. Click Link di bawah ini.


 Perodua Myvi
                   

Perodua AlzaCALL @ WHATSAPP SAYA SEKARANG

013-3710 334

Perodua Alza


MENGAPA PERLU BELI DENGAN SAYA ?

●TOP 3 SALESMAN DI MALAYSIA
●NO HIDDEN COST, NO GIMMICK
●HADIAH HEBAT
●5 TAHUN WARRANTY
●FULL LOAN (SKIM GRADUAN & BANK RAKYAT)


new Perodua Alza
Pricelist Perodua Alza


TOP 3 SALESMAN IN MALAYSIA 

CALL @ WHATSAPP SAYA SEKARANG

013-3710334


TESTIMONI SAYA
Perodua Alza
Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua Alza

Perodua AlzaPromosi Perodua Alza Bulan September 2018


Jadual di atas menunjukkan Harga Perodua Alza 2018 dan bayaran bulanan @ installment untuk kereta Perodua Alza Baru ini. kita dapat lihat versi Manual mempunyai Dua spesifikasi manakala Auto mempunyai 3 spesifikasi. Bayaran bulanan di atas adalah anggaran sahaja. Ini kerana, bayaran bulanan bergantung pada kadar interest rate terkini dari pihak Bank. 

Harga Kereta Alza 2018 bermula dari RM51490 untuk spec Alza Standard Manual, manakala Harga Alza Advanced 2018 ialah RM62690. Harga Perodua Alza bagi Spec SE Auto pula ialah RM56890 dan untuk Harga Alza spec Auto Standard pula ialah RM54290

Dapat kita lihat di sini, harga Alza 2018 sangat berpatutan dan berbaloi untuk dimiliki.

Saya telah menyediakan Harga Alza dan Jadual bayaran bulanan untuk 5, 7, 9 tahun untuk 10% deposit. Dan juga anggaran Full Loan untuk 9 Tahun. Jika anda ingin mengira sendiri, boleh try guna software dibawah ini. Khas disediakan oleh pihak Perodua untuk mengira harga alza dan installment kereta anda . boleh klik link di bawah ini:-


Promosi Perodua Alza September 2018

Ramai yang bertanya saya tentang Promosi Perodua Alza September 2018. Untuk bulan ini, Perodua ada memberi Promosi atau diskaun sehingga RM 500 untuk pembelian Alza Auto

Dan anda juga layak menerima hadiah istimewa dari saya. Pastikan anda buat booking sebelum akhir bulan untuk layak mendapat diskaun dan hadiah istimewa dari saya.

Kalau anda ingin tahu Hadiah Hebat Perodua Alza. Cepat2 whatsapp saya di talian 0133710334

Kadar Penggunaan Minyak Kereta Perodua Alza 2018 (Fuel Consumption)

Ramai yang tanya saya tentang kadar penggunaan minyak untuk kereta alza ini. Di sini apa yang saya boleh katakan ialah kereta ini sangat menjimatkan minyak. Saya sendiri telah menggunakan kereta ini selama 6 tahun. Dan bagi saya. memang sangat memuaskan.

Kapasiti minyak kereta ini ialah 42 liter. Selalunya jika penggunaan didalam bandar. Saya biasa dapat sehingga 530 km untuk Full Tank. Manakala jika balik kampung. Boleh dapat sehingga 600 km untuk Full Tank.

Jika anda membawa kereta ini dengan kelajuan biasa seperti 90 km/h , anda akan mendapat lebih dari 600 km untuk minyak penuh. Bagi saya ini memang sangat berbaloi. Lebih2 lagi harga minyak sekarang tengah tinggi. Saya cadangkan agar anda Tempah sekarang harini. Dan rasai kehebatan kereta alza ini.

Safety and Perfomance kereta Perodua Alza 2018

Tahukah anda, Kereta Alza di iktiraf 4 Bintang Oleh ASEAN NCAP ? Ye, Kami mendapat 4 Bintang untuk Safety. Ini memang sesuatu yang Hebat. Dengan Harga permulaan RM 52413.50 anda boleh memiliki sebuah MPV yang hebat. Dan juga mempunyai Safety Rating 4 bintang. 

Kereta Alza 2018 ini juga dilengkapi dengan sistem ABS (Anti Lock Bracking System)  dan juga BA (Brake Assist). Ini untuk membantu anda brake dengan lebih cekap walaupun keadaan jalan licin. Ini meninggkatkan lagi keselamatan diri anda dan keluarga.

Enjin kereta Alza 2018 menggunakan enjin 1.5 DVVT, DOHC dengan EFI. Ini membuatkan kereta alza ini menjimatkan minyak, mempunyai pick up yang lancar dan kadar pecutan yang selesa dan juga melepaskan gas yang lebih bersih dari ekzos dengan gegaran yang minima.

Dan kelebihan kereta alza juga, dia mempunya better power to weight ratio. Dilengkapi dengan 1.5 L Enjin dgn 76kW/6000 rpm (max, output) dan 136Nm/4400 rpm (max, torque) dengan badan yang ringan. Ia mampu memberi lebih performance dengan kadar fuel consumption yang rendah.


Tempah Kereta Perodua Alza baru anda hari ini

Saya yakin anda berpuas hati dengan kereta kami ini. Saya harap penerangan saya mampu membuatkan anda ingin menempah kereta alza dengan saya. Untuk menempah kereta ini. Anda boleh isi borang online dengan menekan butang dibawah ini. Ataupun anda boleh emel semua dokumen ke hafiyhazmi@buy-perodua.com , Saya perlukan dokumen berikut

Salinan IC
Lesen
3 month payslip latest
3 month bank statement latest

Scan semua dokumen diatas. dan email pada saya. Setelah email. Mohon SMS atau whatsapp details berikut pada saya. 

Nama Pembeli
Alamat
Nombor Telefon
Model dan Spec Apa
Color pilihan
Jumlah Deposit

OK. Jika anda ada sebarang pertanyaan. Boleh Hubungi saya di talian 0133710334. Insyallah saya akan menjawab segala pertanyaan anda. 


 Perodua Myvi
                   


TEMPAH PERODUA ALZA SEKARANG.

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK

MAKLUMAT LANJUT


HAFIY HAZMI

013 3710 334


No comments:

Post a Comment