Tarikh:

Promosi Perodua Myvi March 2018

TEMPAH PERODUA MYVI HARI INI
Nak kereta Baru Perodua Myvi dalam masa seminggu ? Jom Tempah Model Perodua Myvi baharu dgn Abam Hafiy Hazmi. Saya telah bantu lebih 1000 orang untuk memiliki Kereta Baharu Perodua. Saya yakin boleh memberi servis yang terbaik dengan Pengalaman saya lebih 8 Tahun dalam bidang ini.

WHATSAPP SAYA UTK KETAHUI PROMOSI UNTUK PERODUA MYVI
 Perodua Myvi
                                 


The All New Perodua Myvi Price List 2018

Senarai Harga Perodua Myvi Baru 2018
Jadual di atas menunjukkan Harga Perodua Myvi 2018 dan bayaran bulanan @ installment untuk kereta Perodua Myvi Baru ini. kita dapat lihat versi Manual mempunyai satu spesifikasi manakala Auto mempunyai 4 spesifikasi. Bayaran bulanan di atas adalah anggaran sahaja. Ini kerana, bayaran bulanan bergantung pada kadar interest rate terkini dari pihak Bank. 

Harga Kereta Myvi 2018 bermula dari RM45785.31 untuk spec Myvi Standard Manual, manakala Harga Myvi Advanced 2018 ialah RM57122.07 , Harga Perodua Myvi bagi Spec H Auto pula ialah RM53539.39 dan untuk Harga Myvi spec Premium Auto pula ialah RM49895.55

Dapat kita lihat di sini, harga Myvi 2018 sangat berpatutan dan berbaloi untuk dimiliki.

Saya telah menyediakan Harga Myvi dan Jadual bayaran bulanan untuk 5, 7, 9 tahun untuk 10% deposit. Dan juga anggaran Full Loan atau zero downpayment untuk 9 Tahun. Jika anda ingin mengira sendiri, boleh try guna software dibawah ini. Khas disediakan oleh pihak Perodua untuk mengira harga Myvi dan installment kereta anda . boleh klik link di bawah ini:-

Brochure Perodua Myvi 2018

CALL @ WHATSAPP SAYA SEKARANG
013 -3710 334


perodua myvi


MENGAPA PERLU BELI DENGAN SAYA ?

●TOP 3 SALESMAN DI MALAYSIA
●NO HIDDEN COST, NO GIMMICK
●HADIAH HEBAT
●5 TAHUN WARRANTY
●FULL LOAN
perodua myvi
Perodua Myvi
TOP 3 SALESMAN DI MALAYSIA
TESTIMONI SAYAperodua myvi

perodua myvi
perodua myvi
perodua myvi

perodua myvi

perodua myvi

perodua myvi

perodua myviperodua myvi
perodua myvi

Promosi Perodua Myvi Januari 2018 @ Promosi Awal Tahun Perodua Myvi 201

Buat massa sekarang. Belum ada Promosi Diskaun untuk Perodua Myvi. Namun Begitu, saya ada offer hadiah menarik untuk setiap pembelian Perodua Myvi. Whatsapp saya untuk mengetahui hadiah Menarik yang saya Offer

Kadar Penggunaan Minyak Kereta Perodua Myvi 2018 (Fuel Consumption)

Ramai yang tanya saya tentang kadar penggunaan minyak untuk kereta myvi ini. Di sini apa yang saya boleh katakan ialah kereta ini sangat menjimatkan minyak. Saya sendiri telah menggunakan kereta ini selama 4 tahun. Dan bagi saya. memang sangat memuaskan.

Kapasiti minyak kereta ini ialah 40 liter. Selalunya jika penggunaan didalam bandar. Saya biasa dapat sehingga 500 km untuk Full Tank. Manakala jika balik kampung. Boleh dapat sehingga 550 km untuk Full Tank.

Jika anda membawa kereta ini dengan kelajuan biasa seperti 90 km/h , anda akan mendapat lebih dari 550 km untuk minyak penuh. Bagi saya ini memang sangat berbaloi. Lebih2 lagi harga minyak sekarang tengah tinggi. Saya cadangkan agar anda Tempah sekarang harini. Dan rasai kehebatan kereta myvi ini.

Safety and Perfomance kereta Perodua Myvi 2018

Tahukah anda, Kereta Myvi di iktiraf 5 Bintang Oleh ASEAN NCAP ? Ye, Kami mendapat 5 Bintang untuk Safety. Ini memang sesuatu yang Hebat. Dengan Harga permulaan RM 45000 anda boleh memiliki sebuah kereta yang hebat. Dan juga mempunyai Safety Rating 5 bintang. 

Kereta Myvi 2018 ini juga dilengkapi dengan sistem ABS (Anti Lock Bracking System)  dan juga BA (Brake Assist). Ini untuk membantu anda brake dengan lebih cekap walaupun keadaan jalan licin. Ini meninggkatkan lagi keselamatan diri anda dan keluarga.

Enjin kereta Myvi 2018 menggunakan enjin 1.5 DVVT, DOHC dengan EFI. Ini membuatkan kereta myvi ini menjimatkan minyak, mempunyai pick up yang lancar dan kadar pecutan yang selesa dan juga melepaskan gas yang lebih bersih dari ekzos dengan gegaran yang minima.

Dan kelebihan kereta myvi juga, dia mempunya better power to weight ratio. Dilengkapi dengan 1.5 L Enjin dgn 76kW/6000 rpm (max, output) dan 136Nm/4400 rpm (max, torque) dengan badan yang ringan. Ia mampu memberi lebih performance dengan kadar fuel consumption yang rendah.


Tempah Kereta Perodua Myvi baru anda hari ini

Saya yakin anda berpuas hati dengan kereta Myvi kami ini. Saya harap penerangan saya mampu membuatkan anda ingin menempah kereta Myvi dengan saya. Untuk menempah kereta ini. Anda boleh isi borang online dengan menekan butang dibawah ini. Ataupun anda boleh emel semua dokumen ke hafiyhazmi@buy-perodua.com , Saya perlukan dokumen berikut

Salinan IC
Lesen
3 month payslip latest
3 month bank statement latest

Scan semua dokumen diatas. dan email pada saya. Setelah email. Mohon SMS atau whatsapp details berikut pada saya. 

Nama Pembeli
Alamat
Nombor Telefon
Model dan Spec Apa
Color pilihan
Jumlah Deposit

OK. Jika anda ada sebarang pertanyaan. Boleh Hubungi saya di talian 0133710334. Insyallah saya akan menjawab segala pertanyaan anda.
TEMPAH PERODUA MYVI SEKARANG. 

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT

LANJUT.
HAFIY HAZMI

013-3710 334


 Perodua Myvi
                               
 Perodua Myvi
                               

No comments:

Post a Comment