Tarikh:

The New Myvi 2011 D54T - Full loan dengan Graduate Scheme

Ramai para graduan kita yang bertanyakan saya mengenai pinjaman untuk Graduate Scheme untuk kereta Myvi Baru.

Kelebihan graduate scheme ialah, pelanggan tidak perlukan penjamin untuk memohon pinjaman, bahkan boleh mendapat Full loan hingga 10 tahun.

Tahniah saya ucapkan kepada Bank Islam kerana memudahkan para graduan kita untuk membuat pinjaman. Boleh refer monthly installment berikut untuk Myvi Baru bagi graduate scheme.


 Dokumen untuk permohonan pinjaman:-

* Salinan kad pengenalan
* Salinan lesen memandu
* Salinan sijil diploma/ijazah
* Surat tawaran/pengesahan/perlantikan jawatan
* Salinan slip gaji - 1 Bulan (jika ada)
* Salinan penyata bank - 1 Bulan (jika ada)

Boleh hubungi saya di talian Hafiy Hazmi 013 3710334









MYVI 1.3



Harga atas Jalan (RM)
Bayaran Bulanan 9 tahun (RM)
1.3 SX (MANUAL)
D3GX
44,400
526
1.3 EZ (AUTO)
D3EZ
47,400
561
1.3 SXi PREMIUM (MANUAL)
D3GH
47,400
561
1.3 EZi PREMIUM (AUTO)
D3ZH
50,400
597
1.3 SXE ELEGANCE (MANUAL)
D3GL
54,400
644
1.3 EZE ELEGANCE (AUTO)
D3ZL
57,400
680




MYVI 1.5












1.5 SPECIAL EDITION (MANUAL)
D5GHS
51,400
609
1.5 SPECIAL EDITION (AUTO)
D5ZHS
56,500
669
1.5 EXTREME (MANUAL)
D5GHX
58,700
695
1.5 EXTREME (AUTO)
D5ZHX
61,700
731




17 comments:

  1. Graduate Scheme layak di pohon dlm tempoh berapa lama selepas selesai konvokesyen? Mohon penjelasan tentang permohonan kelayakan

    dr zan s.alam(fresh graduate)

    ReplyDelete
  2. Asalkan dah ada transcript academic dah boleh apply, dengan syarat dah dapat kerja kat mana2 tempat. Perlukan offer letter company dan juga slip gaji satu bulan.

    ReplyDelete
  3. full loan ni OTR ke just full loan utk kete???downpayment o ke???please explain???

    ReplyDelete
  4. ye betul, full loan untuk OTR, zero downpayment.

    ReplyDelete
  5. salam encik hafiy. kalau sy nak tempah sekarang,using grad loan, agak2 before raya boleh dapat tak??

    ReplyDelete
  6. boleh dapat sebelum raya, hanya untuk standard dan premium version sahaja. Boleh hubungi saya ditalian 0133710334.

    ReplyDelete
  7. ni untuk kerajaan k or swasta???

    ReplyDelete
  8. berapa interest yg syarikat tuan ambik ubtuk myvi 1.5zhs???

    ReplyDelete
  9. Bank sekarang offer paling rendah 2.8% , interest bukan Perodua yang setkan. Tapi pihak Bank.

    ReplyDelete
  10. Graduate scheme ni layak x untuk student yg still study lg??mintak penjelasan..

    ReplyDelete
  11. if blm convo blh apply ke utk grad scheme ?? tp dah kerja . and mcm mana monthly payment ??

    ReplyDelete
  12. kalu xde slip gaji xpe ke? sbb sy baru je dpt offerletter.

    ReplyDelete
  13. Kalau dah ada offer letter dah boleh apply.

    Untuk cara kira monthly payment, boleh rujuk link di bawah.

    http://www.perodua.com.my/calculator

    ReplyDelete
  14. kalau bayar downpayment bulan2 boleh kurang ker??

    ReplyDelete
  15. masih ader lagi x untuk load graduan tu???? ingt nk kai kete da..

    ReplyDelete