Tarikh:

The New Myvi 2015 and Pricelist

DAPATKAN PROMOSI HEBAT PERODUA MYVI


Perodua Myvi

Perodua Myvi

Perodua Myvi

Perodua Myvi

Perodua Myvi

Perodua Myvi




CALL @ WHATSAPP SAYA SEKARANG
011-3290 7198
011-3290 7205
 

perodua myvi


MENGAPA PERLU BELI DENGAN SAYA ?

●TOP 5 SALESMAN DI MALAYSIA
●NO HIDDEN COST, NO GIMMICK
●HADIAH HEBAT
●5 TAHUN WARRANTY
●FULL LOAN 
●VISA & MASTERCARD DITERIMA (UP TO 36 MONTHS FLEXIPAY FOR DEPOSIT)


http://bit.ly/PromosiPerodua <--- KLIK SINI UNTUK MENGETAHUI HADIAH HEBAT DAN DISKAUN TAMBAHAN (Hanya akan didedahkan kepada yang mendaftar Emel)


perodua myvi





SENARAI HARGA MYVI FACELIFT BARU 2015

Harga Perodua Myvi





TESTIMONI SAYA



perodua myvi
TOP 5 SALESMAN DI MALAYSIA

Perodua Myvi

Perodua Myvi






TEMPAH PERODUA MYVI SEKARANG. 

SILA HUBUNGI SAYA UNTUK MAKLUMAT

LANJUT.




HAFIY HAZMI

011-3290 7198

011-3290 7205

89 comments:

  1. Salam,

    Blh sy tau price range utk stp variant? Tq

    ReplyDelete
  2. Basically harga dia mahal lebih kurang RM 3000 daripada model Myvi yang ada sekarang ini

    ReplyDelete
  3. So far dah ada 3 orang booking Myvi baru dengan saya. Anda bila lagi ? Jika anda booking awal, anda akan dapat kereta ini 2-3 minggu selepas pelancaran kereta ini pada 16th June nanti.

    ReplyDelete
  4. Salam,

    nk tanye.. pe perbezaan premium n elegance?

    list utk new features tu.. tmasuk dlm valiant mne? premium n elegance? n sye rase standard punye.. xdekn ad sumes features tu kn..

    u nie sales exec. utk area mane?

    TQ..

    ReplyDelete
  5. Ciri2 yang ada pada Elegance adalah Full Body kit, Leather Seat, ABS-EBD-BA,Airbags, Built in GPS with DVD Player, MP3, USB, and Bluetooth, Sporty Rim.

    ReplyDelete
  6. Saya based di Selangor. DMM Sales SDN.BHD. merupakan dealer Perodua yang terbesar. Kami mempunyai 17 cawangan di Seluruh Malaysia. Boleh refer website company www.dmms.com.my , penghantaran Kereta Perodua anda boleh dilakukan dimana2 sahaja di Malaysia.

    ReplyDelete
  7. salam....

    mvi 1.3 ni mmg x de SE ke?
    myvi 1.5 brape pulak harganya dan bila pulak kuar?

    ReplyDelete
  8. Myvi 1.3 paling tinggi spec ialah Elegance, tapi Elegance nie pon dah cukup bagus macam Special Edition.

    Myvi 1.5 khabar angin nye akan dilancarkan awal tahun depan, boleh jadi juga akhir tahun nie.

    ReplyDelete
  9. as salam,

    boleh sy tahu ape ciri2 untuk premium?

    ReplyDelete
  10. salam

    rm400 utk booking...

    so

    harga kereta tu berapa..???
    myvi 1.3 elegance auto...

    ReplyDelete
  11. owh.... utk elegance agak2 klu down payment 6k, monthly brape ea? skrg interest brape ea? still 3.5 ke?

    ReplyDelete
  12. Ciri2 yang ada pada Premium:-
    ABS-EBD-BA,Airbags, Sport Rim, Spoiler, adjustable side mirror,Blueetooth, USB.

    ReplyDelete
  13. Sekarang nie, interest masih 3.5% untuk 9 tahun

    ReplyDelete
  14. berapa interestnya untuk 5/7 tahun - loan 80%.
    Tq

    ReplyDelete
  15. interest untuk 5 tahun ialah 3.3%, untuk 7 tahun 3.4%, this is current rate, kebanyakan bank masih kekalkan rate nie walaupun BNM dah naikkan BLR. Tapi mungkin akan direvise very soon.

    ReplyDelete
  16. down payment 30k, 3 tahun, berapa interest?

    ReplyDelete
  17. nak tanya..myvi elegance ni sama mcm myvi se ke..maksud sy nampak sporty kt luar ada rear,bumper sume..

    ReplyDelete
  18. kalau 3 tahun, interest is 3.3%, regardless of downpament.

    Myvi Elegance boleh dikatakan sama je macam Myvi SE.

    ReplyDelete
  19. Harini dapat lagi sorang customer booking MYVI baru. Pastikan anda tidak ketinggalan.

    ReplyDelete
  20. Perodua Xde kuarkan kete sedan ke nanti?

    ReplyDelete
  21. Can I borrow full loan for it???

    ReplyDelete
  22. hi..nak booking myvi baru ni before or after loan kene approve oleh bank?

    ReplyDelete
  23. 9 thn loan berapa interest nya..???

    ReplyDelete
  24. -Setakat nie takde keluarkan kereta sedan lagi

    -Boleh buat Full loan berdasarkan kelayakan gaji

    -Kalau dokumen customer strong, kita akan booking terus before loan approval.

    -9 tahun interest 3.5%

    ReplyDelete
  25. premium ada optitron meter tak?

    ReplyDelete
  26. ada, tgk gambar kat atas tu ada tunjuk model premium.

    ReplyDelete
  27. built in gps ? for 1.3cc or 1.5cc and which type for it ? SE or premium ? besides that, can i knw tht the touch screen radio is for which 1 ? thnx

    ReplyDelete
  28. built in gps only available for Myvi 1.3 elegance and Myvi 1.5 Extreme. But the Myvi 1.5 will be launch maybe end of this year.

    ReplyDelete
  29. Hafiy,model 1.3 premium optitron meter dia warna putih ke yang warna oren?

    ReplyDelete
  30. Warna oren, kalau tengok gambar kat atas tu

    ReplyDelete
  31. touch screen radio untuk model mana satu ? SE atau premium bg 1.3cc

    ReplyDelete
  32. Yg meter premium tu, leh tukar ke colour ke elegance?

    ReplyDelete
  33. the white colour one is what variant? no foglight n sport?

    ReplyDelete
  34. touch screen hanya untuk model Myvi 1.3 Elegance dan juga Myvi 1.5 Extreme. tapi versi Myvi 1.5 lambat lagi akan dilancarkan

    Tak boleh tukar meter premium ke elegance

    The white color is for Myvi 1.3 Standard, No fog light, No sport rim

    ReplyDelete
  35. the above price is confirmed or estimate only???

    ReplyDelete
  36. The yellow colour,agak agk bila akan lancar?untuk 1.3 premium ada tak warna yellow?

    ReplyDelete
  37. salam,

    boleh saya tau tak perbezaan 1.3 standard dan 1.3 premium

    ReplyDelete
  38. -The above price is yet to be finalised by Perodua, the Price above is base on Perodua Memo to all Sales Dealer.

    -1.3 Premium takde color Yellow, harap maaf

    -Saya dah update kat atas mengenai perbezaan antara Standard, Premium, dan Elegance

    ReplyDelete
  39. sy ingin tunggu 1.5 extreme punya,,,tp en..hafiy berapa harga bg model tersebut..
    sy suka body part kereta tersebut.nampak sporty n menarik.

    ReplyDelete
  40. Salam..nak tanye yg warna hitam tu premium or elegence?

    ReplyDelete
  41. Sebenarnya kalau tengok betul2, warna dia ialah Mystical Purple. My guess will be Premium.

    ReplyDelete
  42. @Afrizam : Memang Myvi Extreme nampak sporty dan menarik. Saya estimate harga dia dalam RM 65 k .

    ReplyDelete
  43. Nak tanya, yang standard tu ada ABS ke?

    ReplyDelete
  44. @Syazrinee : Standard takde ABS, tapi Dual SRS Airbags available untuk semua model.

    ReplyDelete
  45. Nk booking bro tp nk let go kete Proton Saga Aeroback 1.5 SE UK Specs (1991) dulu....rasa2 brape harga bley trade in aaa???tq....

    ReplyDelete
  46. En Hafiz, kaler tu je ke.. alahai.. kuning tu bila keluar kalau order sekarang. Sy pakai myvi merah dan expect lain dr kaler silver, putih dan hitam.. :(

    ReplyDelete
  47. Ok. Perodua dah announce Official harga dan juga spefikasi untuk Myvi baru, sila refer posting diatas untuk maklumat lanjut

    ReplyDelete
  48. @KP : Kita ada lancarkan sekali color Mystical purple dan juga medallion grey, untuk color kuning tu hanya untuk Myvi 1.5 Extreme yang akan dilancarkan mungkin akhir tahun ini.

    @Shahzi: boleh check harga kat mudah.my, biasanya harga trade in kurang 2-3 ribu daripada harga yang jual kat mudah.my

    ReplyDelete
  49. berapa harga myvi baru 1.3,standard and solid colour?

    ReplyDelete
  50. Boleh tengok kat atas, Click untuk enlarge Harga Myvi Baru, kat dalam tu siapa ada spesifikasi dan juga bayaran bulanan.

    ReplyDelete
  51. en hafiy, gear auto dekat dashboard ye. utk semua variant ke?

    ReplyDelete
  52. premium ada leather seat?

    ReplyDelete
  53. -Ye untuk semua variant gear auto dekat dashboard.

    -Premium takde leather seat, hanya ada pada Elegance sahaja, kat atas tu terlupa nak masukkan, variant standard dan premium guna high grade Fabric.

    ReplyDelete
  54. hi..loan saya dah approve 50k...so sy nak kene byr 8k ke utk beli myvi ni?

    ReplyDelete
  55. En Hafiz, Mystic Purple tu consider Solid atau Metallic?

    ReplyDelete
  56. saudara hafiy
    booking dalam minggu ini, kena tunggu berapa lama?
    tak de apa2 free gift ker..?

    ReplyDelete
  57. u mean the mystical purple colour will be available now for the 1.3 variant??

    ReplyDelete
  58. -Tahniah loan dah approve, depends nak ambik model yang mana. kalau nak ambik premium, kena tambah dalam RM 1k je, kalau nak ambik elegance, kena tambah RM 7k,

    -Mystical purple is metallic

    -Kalau anda booking minggu nie, waiting time dalam masa sebulan, kalau booking lepas launching, akan dapat keter lepas raya puasa. Ada free gift insyallah, jangan risau

    -Mystical purple dah boleh booking, cuma paling awal boleh dapat bulan ogos. Only for this color. Others color boleh dapat dalam masa sebulan kalau booking sekarang.

    ReplyDelete
  59. nice car.....malaysia boleh....yeahhhhhhhh

    ReplyDelete
  60. bila myvi new 2011 dlm 1.5 buka???

    ReplyDelete
  61. Mungkin akhir tahun nie, Myvi 1.5 akan dibuka untuk booking.

    ReplyDelete
  62. En Hafiz,

    Elegance dan Premium, rear spoiler sama atau tak.

    ReplyDelete
  63. utk yg premium auto.. kalu kite byr dp 10%, buat loan 9 thn.. brapa dia pnye blnan...

    blh tlg bg brapa intres bank utk 5, 7 dan 9 thun...
    tk.

    ReplyDelete
  64. -Spoiler dia lain, kita nantikan macammana rupa bentuk dia pada 16th June ini

    -boleh lihat dalam attachment pricelist kat atas, semua dah lengkap. Bayaran bulanan untuk 5,7,9 tahun dah ada. Interest rate pon dah masukkan sekali.

    ReplyDelete
  65. Hai Hafiy,gmbar yang kat atas ni...elegance mana satu ek?yg kuning tu ke?or yg purple? thanks

    ReplyDelete
  66. salam..boleh tak minta update skim gradhitz bank islam untuk myvi terbaru pada ruangan tips & info?tq. :)

    ReplyDelete
  67. @Shazana: Saya dah update dah harga, boleh refer balik kat ruangan tips & info.

    ReplyDelete
  68. kalau tak silap saya kebanyakan model standard warna optitron meter ialah warna oren .... so ... saja nak dapat kepastian utk 1.3 premium ......

    ReplyDelete
  69. -mengikut pengamatan saya, warna dia oren juga.

    ReplyDelete
  70. elegance ada color apa??takde silver,grey n pearl white??

    ReplyDelete
  71. elegance ada color apa??only ivory white, purple n black??

    ReplyDelete
  72. yes only have three color purple, black, white.

    ReplyDelete
  73. ap beza 1.3 eze elegance ngan 1.3 sxe elegance?

    ReplyDelete
  74. Nak tanya premium version punya speedometer jenis optitron atau warna oren je dalam gambar?

    ReplyDelete
  75. @Tengku : Bezanya ialah eze transmisi Auto, sxe transmisi manual

    @John: kalau tengok gambar terbaru, premium punya optitron meter warna biru.

    ReplyDelete
  76. I'm planning to take EZi with 3yrs repayment, what is the interest rate now? any free gift?

    ReplyDelete
  77. interest rate for 3 years is 3.3%, Yes i do offer free gift, Please contact me at 0133710334

    ReplyDelete
  78. Good News, Official brochure untuk Myvi Baru dah keluar, sila refer link berikut

    http://www.buy-perodua.com/2011/06/new-myvi-13-elegance.html

    http://www.buy-perodua.com/2011/06/new-myv...m-brochure.html

    ReplyDelete
  79. nak tnye ni..mcm sy baru amik lesen L pastu tgh blaja kete skrg ni, bole ke sy nk booking?

    ReplyDelete
  80. gempak beb.. mmg smart.. macam ni la best kereta malaysia

    ReplyDelete
  81. @Rosilawati: Kena minta mak, ayah, suami atau adik beradik jadi penjamin.

    ReplyDelete
  82. just nk tnya, sy dh apply utk myvi elegance before launching date lg, loan pun dh approve before 16/6. Bile saya boleh dpt kereta sy yer? xsabar.. haha

    ReplyDelete
  83. Mungkin akhir bulan ini atau pertengahan Julai.

    ReplyDelete
  84. myvi 1.5 bila kluar ye??

    ReplyDelete
  85. bila myvi baru SE akan keluar ye? saya nak beli sangat.

    ReplyDelete
  86. nk tnya interest skrg brape??klu byr muka dlm rm1500 byr bln brape utk myvi 1.30 stndrd..

    ReplyDelete
  87. salam
    myvi 1.3 SE yg dulu ade lg x?

    ReplyDelete
  88. Hai.

    Kalau 0 downpayment utk myvi 1.3 EZi Auto, berapa monthly payment?

    ReplyDelete
  89. Boleh rujuk link ini untuk cara kira monthly payment
    http://www.perodua.com.my/calculator

    Ayein: Myvi 1.3SE dah takde dalam keluaran

    ReplyDelete